Label Mali

Label Mali

Indien u op zoek bent naar een breed inzetbare stoel, dat eveneens nonchalant oogt, dan is de Label Mali mogelijk waarnaar u opzoek bent. Dankzij de losse rug, is het een zeer comfortabele stoel. Bij wijze van spreken geeft het u het gevoel als of u in een hangmat ligt en toch wordt uw onderrug middels de lendesteun naar behoren ondersteund.

De stoel is te leveren in zowel stof als leder. Het frame kan naar keuze in het zwart of van chroom worden. Daarnaast is het een optie om uw Label Mali te voorzien van wieltjes.

Over Label

No-nonsens meubelen met eigen identiteit

Label is een familiebedrijf dat in 1991 is opgericht door designer Gerard van den Berg. Na jaren samen te hebben gewerkt met zijn broer Ton, hebben ze in 2012 het stokje doorgegeven aan hun kinderen Jasper en Marieke. Label creërt no-nonsense meubelen voorzien van eigen karakter en identiteit. De designers vinden het van belang dat de meubelen lekker zitten. Sinds jaar en dag ontwerpt Label aan de hand van eerlijke materialen, met een duidelijke vormgeving. Dit doen zij vol passie, wat in binnen- en buitenland zeer gewaardeerd wordt.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!