Label Mumba

Label Mumba

De Label Mumba is er in twee uitvoeringen, een eetkamerstoel en een barkruk. Beide opties zijn voorzien van een uitnodigende vlakverdeling. Op de Mumba zit men in een actieve houding. De stoel is voorzien van een houten romp en een meeverende rug. Deze stoel kan door het toepassen van vele verschillende materialen en kleuren samengesteld worden naar wens.

De Label Mumba kan voor u gemaakt worden van buffelleer aangevuld met goudleren vlakken, maar ook van Nubuck leer in combinatie met chenille. Indien u meer van stitchstof of crossstof houdt, dan kan ook dat voor u gerealiseerd worden.

Over Label

No-nonsens meubelen met eigen identiteit

Label is een familiebedrijf dat in 1991 is opgericht door designer Gerard van den Berg. Na jaren samen te hebben gewerkt met zijn broer Ton, hebben ze in 2012 het stokje doorgegeven aan hun kinderen Jasper en Marieke. Label creërt no-nonsense meubelen voorzien van eigen karakter en identiteit. De designers vinden het van belang dat de meubelen lekker zitten. Sinds jaar en dag ontwerpt Label aan de hand van eerlijke materialen, met een duidelijke vormgeving. Dit doen zij vol passie, wat in binnen- en buitenland zeer gewaardeerd wordt.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!