Thonet S64

Thonet S64

Stalen buizen zijn de basis van de meest bekende klassieke eetkamerstoel. De naam van deze klassieker is: Thonet S64. Naast de stalen buizen wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen, waaronder hout en riet. De veelzijdigheid in de stoel maakt het multi-inzetbaar. De Thonet S64 is terug te vinden in zowel conferentieruimten als woningen. Het ontwerp van Breuer wordt al sinds de jaren dertig geproduceerd.

Naar keuze kan uw Thonet S64 voorzien worden van een rieten zitting, kunststof netbespanning of multiplex. Standaard is deze stoel gemaakt met het onderstel als een slede.

Over Thonet

Traditiegetrouw hoogwaardige kwaliteit

Als een van de oudste familiebedrijven binnen de meubelindustrie, produceert Thonet al sinds 1819 hoogwaardig woning- en projectmeubilair. Binnen het bedrijf begrijpen ze als geen ander dat er met de tijd meegegaan moet worden, met die insteek slaan ze telkens weer een nieuwe weg in. Baanbrekende technologieën en prachtige ontwerpen zorgen al bijna 200 jaar voor prachtige resultaten. Deze lange bedrijfsgeschiedenis is groot en deels te danken aan de fundatie van het bedrijf. Thonet werkt namelijk functioneel en besteed veel aandacht aan vorm en esthetiek.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!