Leolux Indra

Leolux Indra

Het ontwerp van de Leolux Indra is gerealiseerd door designer Cuno Frommherz. Zijn doel was het ontwikkelen van een fauteuil waarin men heerlijk tot rust kan komen. De Leolux Indra, met een zwevend trapeziumvormig frame en voorzien segmenten die gevuld zijn met zachte kussentjes voldoet precies aan zijn gewenste resultaat. De fauteuil voelt als het ware als een gewatteerde winterjas. Het hoofdkussen van de Leolux Indra biedt haar gebruiker naast steun ook extra comfort.

Naar uw wens zou de Leolux Indra gestoffeerd kunnen worden, wat ervoor zorgt dat de fauteuil nog zachter wordt. Eveneens is de fauteuil leverbaar met armleggers in eiken- of notenhout, in leer of Alcantara. Het frame van de Leolux Indra is van gelakt staal of geëpoxeerd. Deze fauteuil is ook als poef leverbaar.

Over Leolux

Absolute marktleider in zitcomfort

Internationale designers zorgen bij Leolux voor inspirerende meubelen. Leolux voegt, naast optimaal zitcomfort, ook persoonlijkheid toe aan elk interieur. Of u nu opzoek bent naar eigentijdse- of juist klassieke meubelen, op en met Leolux zit u letterlijk goed. Meubels van Leolux worden afgestemd op uw wensen en zal vandaar altijd een persoonlijke invulling krijgen.

Hoewel Leolux designers uit meerdere uithoeken van de wereld komen, wordt de productie al sinds 1934 vanuit Venlo gerealiseerd. Vanaf het eerste moment dat Leolux het leven zag werkten specialisten, designers en kunstenaars al samen aan de verwerking van innovatie omtrent vorm, materiaal en comfort, om zo uitstekende zitmeubelen te realiseren.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!