Leolux Pallone

Leolux Pallone

Het tijdloze design van de Leolux Pallone gaat al sinds 1989 mee. Het met de titel “beste Nederlandse meubelontwerp van 1989” bekroonde meubelstuk werd destijds ontworpen met oog op de toekomst, nog altijd is dit streven van toepassing. Het ontwerp van deze fauteuil is tot stand gekomen aan de hand van drie designers: Boonzaaijer, Mazairac en de Scheemaker.

Het ontwerp is volgens de heer de Scheemaker een inspiratie dat tot stand kwam dankzij Goldfinger, Barbarella en de strip Baardmans en Kale. Naast een comfortabele zit, moest de fauteuil op hetzelfde moment ook een mooie compositie maken, aldus designer Roy de Scheemaker. De Pallone is er in vier varianten: een fauteuil, een kleinere uitvoering, genaamd de Pupppy Pallone en als poef, die zowel als in- of outdoor variant beschikbaar is. De metalen kunnen in chroom, maar ook in alle andere Leolux-lakken geleverd worden.

Over Leolux

Absolute marktleider in zitcomfort

Internationale designers zorgen bij Leolux voor inspirerende meubelen. Leolux voegt, naast optimaal zitcomfort, ook persoonlijkheid toe aan elk interieur. Of u nu opzoek bent naar eigentijdse- of juist klassieke meubelen, op en met Leolux zit u letterlijk goed. Meubels van Leolux worden afgestemd op uw wensen en zal vandaar altijd een persoonlijke invulling krijgen.

Hoewel Leolux designers uit meerdere uithoeken van de wereld komen, wordt de productie al sinds 1934 vanuit Venlo gerealiseerd. Vanaf het eerste moment dat Leolux het leven zag werkten specialisten, designers en kunstenaars al samen aan de verwerking van innovatie omtrent vorm, materiaal en comfort, om zo uitstekende zitmeubelen te realiseren.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!