Pode Sparkle

Pode Sparkle

Modern met een retro-uitstraling, dat is hoe de Pode Sparkle het beste te omschrijven is. Dit model biedt vele mogelijkheden voor variatie, zo kunt u zelf de kleuren van de romp, het zitkussen, de draaivoet en de stiknaden bepalen. Deze keuzevrijheid zorgt ervoor dat u uw Sparkle precies kunt samenstellen, zodat het iets extra’s toevoegt aan uw interieur.

Er zijn twee verschillende Sparkles, de One en de Two. Waar de Pode Sparkle One is voorzien van een standaard rughoogte, is de Two te herkennen aan haar hogere rugleuning. Designer Thijs Smeets ontwierp de Pode Sparkle met de achterliggende gedachten om een ziel toe te voegen aan huiskamers. Hij is van mening dat een huis zonder zachte, comfortabele meubelen niet compleet is. ‘Je interieur reflecteert wie je bent, dus maak er iets van’, aldus Smeets.

Over Pode

Echt Nederlands topdesign

Voor designliefhebbers met een eigen stijl voor kleur en vorm is er Pode. Het is ontstaan vanuit Leolux, met dezelfde kwaliteitskenmerken, maar met een lichtelijk andere visie. De jonge designs en actuele selectie van kleuren en bekleding maken Pode een fris merk. Doordat ze al 32 jaar samenwerken, zijn de initiatiefnemers als een geoliede motor op elkaar afgestemd, dat ziet u terug in dit lifestylemerk. Naast zitmeubelen, zijn er ook bijzettafels, kussens, plaids, zitzakken en karpetten in de collectie.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!