Metaform K1

Metaform K1

De Metaform K1 is een tafel die ultieme rust uitstraalt. Dit alles is mogelijk door de kera-lak afwerking, die perfect aansluit op de kleur van het tafelblad. Iedere stoel past bij deze tafel, omdat er is gekozen voor een simpele, rustgevende kleur.

Naast dat de tafel rustgevend is, is de Metaform K1 zeer praktisch, met dank aan het keramieken tafelblad. Het is gemaakt uit solide materiaal, dat bestand is tegen krassen en eveneens kleur-, en slijtvast is.

De tafel is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, waaronder 6 uni-kleuren, maar ook voor naturel-tinten zou u deze tafel als toevoeging aan uw meubilair kunnen zien.

Over Metaform

Duurzame meubels op maat gemaakt

Metaform, dat voornamelijk bekend staat om haar tafels, produceert al sinds 1964 eigentijdse bijzettafels, salontafels en ook eetkamertafels. Metaform staat te boek als flexibel, het maakt dan ook vrijwel alle meubelstukken die ze ontwikkelen op maat.

Metaform produceert zijn producten aan de hand van diverse soorten glas, keramiek, HPL, massief hout, natuursteen en quartzsteen. Veel van deze hiervoor genoemde materialen zijn naast bijzonder, ook duurzaam. De metalen frames van Metaform in combinatie met de aanvullende materialen zijn kenmerkend voor de ontwerpen die het bedrijf levert.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!