Metaform Orfis

Metaform Orfis

Met een onderstel van chroom en een tafelblad van keramiek of HPL, is de Metaform Orfis een prima aanvulling op vele interieurs. De Metaform Orfis is een salontafel, die standaard verkrijgbaar is in drie verschillende maten, is naar keuze voorzien van helder glas, brute glas, quartzsteen, compo of gebrand graniet. Zijn chromen onderstel kan in roestvrijstaal geleverd worden of gelakt. Net als het de keuze van het tafelblad, is ook de kleur van de lak aan u uitbesteed.

Over Metaform

Duurzame meubels op maat gemaakt

Metaform, dat voornamelijk bekend staat om haar tafels, produceert al sinds 1964 eigentijdse bijzettafels, salontafels en ook eetkamertafels. Metaform staat te boek als flexibel, het maakt dan ook vrijwel alle meubelstukken die ze ontwikkelen op maat.

Metaform produceert zijn producten aan de hand van diverse soorten glas, keramiek, HPL, massief hout, natuursteen en quartzsteen. Veel van deze hiervoor genoemde materialen zijn naast bijzonder, ook duurzaam. De metalen frames van Metaform in combinatie met de aanvullende materialen zijn kenmerkend voor de ontwerpen die het bedrijf levert.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!