Seuren Drake

Seuren Drake

De Seuren Drake, ontworpen door Michel Seuren, is erg herkenbaar dankzij haar bijzondere onderstel. Naast eikenhout, kunt u ook kiezen voor een tafelblad van noten, wengé of zebrano. Het onderstel van de tafel bestaat uit gelakt staal of roestvrijstaal. Omdat de Seuren Drake op maat leverbaar is, dient het als zeer geschikte tafel voor verschillende wensen.

Normaalgesproken is de Seuren Drake een eettafel, maar deze tafel heeft ook een salontafel als variant.

Over Seuren

People meet people

Alles kan en alles is mogelijk, dat is de achterliggende gedachte die Michel Seuren in 1996 dreef tot de officiële start van zijn bedrijf Seuren. Tafels van Seuren combineren een natuurlijk, met een industrieel uiterlijk, hard met zacht en robuust met verfijnd. Het voorgaande maakt Seuren uniek.

Meerdere doelgroepen zullen geïnteresseerd zijn in tafels van Seuren, doordat het bedrijf door de jaren heen meebewoog met de markt. Een breed en afwisselend scala aan tafels is op deze manier ontworpen voor mensen met verschillende levensstijlen. Een ding is zeker, aan tafel komen mensen samen, het motto van Seuren is dan ook: People meet people.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!