Seuren Moonshadow

Seuren Moonshadow

Mooi vormgegeven tafelpoten tezamen met een rank tafelblad vormen de Seuren Moonshadow. Naar keuze kunnen de tafelpoten uit hout worden gesneden of van roestvrij- of gewoon staal worden gemaakt. De optionele lakkleuren komen voort uit de RAL-kleurenwaaier.

Net als de Seuren Spike is de Moonshadow verkrijgbaar in meerdere tafelbladvormen. U kunt kiezen uit ronde of rechte rechthoekvorm, verjongd of niet verjongd, of een verjongde ellips vorm. Rond verjongd is ook nog een optie. Het tafelblad wordt naar wens uit eikenhout, notenhout, wengé of zebrano gemaakt.

Over Seuren

People meet people

Alles kan en alles is mogelijk, dat is de achterliggende gedachte die Michel Seuren in 1996 dreef tot de officiële start van zijn bedrijf Seuren. Tafels van Seuren combineren een natuurlijk, met een industrieel uiterlijk, hard met zacht en robuust met verfijnd. Het voorgaande maakt Seuren uniek.

Meerdere doelgroepen zullen geïnteresseerd zijn in tafels van Seuren, doordat het bedrijf door de jaren heen meebewoog met de markt. Een breed en afwisselend scala aan tafels is op deze manier ontworpen voor mensen met verschillende levensstijlen. Een ding is zeker, aan tafel komen mensen samen, het motto van Seuren is dan ook: People meet people.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!