Advies

Interieuradvies

Geeft inzicht in de mogelijkheden

Als geen ander weet u wat er bij u past, maar wat is er allemaal mogelijk? Hoe benut u de kansen en mogelijkheden om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw thuisplezier haalt? Onze ervaren stylist luistert graag naar u om u en uw woonwensen te leren kennen.

D72_8550
WhatsApp Image 2019-03-07 at 14.35.58
WhatsApp Image 2019-03-07 at 14.36.00

Waar u wilt

Bij u thuis of in onze showroom

U staat centraal bij Thuis. Dat houdt in dat wij ons volledig naar u en uw agenda schikken. Of het nu gaat om een bezoek van de Thuisstylist, het maken van een afspraak in de winkel of een afspraak om het resultaat te bekijken van de door ons gemaakte interieurontwerpen. Het vindt plaats op het moment dat het u uitkomt. Geen gedoe, altijd correct. Welkom bij Thuis!

VIP-Service

Onze aandacht voor u alleen

Vanaf het moment dat u bij ons binnenkomt bieden wij service waarbij u en uw wensen op de eerste plaats komen. Wilt u advies vanuit uw thuissituatie? Graag, we komen eraan! Heeft u graag een interieurontwerp? Met alle plezier; de tekening wordt met alle zorgvuldigheid voor u gemaakt. En bij levering zorgen wij er uiteraard voor dat alles netjes wordt achtergelaten.

Afspraak maken?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Als u hier uw gegevens invult zal onze Thuisstylist contact met u opnemen om een duidelijk beeld te maken van uw visie en wensen. Wij helpen u graag op een locatie en tijdstip die u het beste uitkomen!