deSede DS-167

deSede DS-167

Een perfect modulair zitsysteem met de  glijdende rugleuningen voor kleinere en meer veeleisende ruimtes. De DS-167 heeft een verfijnd, slank en moderne uitstraling met een karakteristiek organische vorm. Casual kussens die aan de flexibele rugleuningen zijn bevestigd, zacht getrokken stiksels en roestvrijstalen voetjes zijn de perfecte basis voor het creëren van sensuele zitlandschappen.

Over Leolux

Absolute marktleider in zitcomfort

Internationale designers zorgen bij Leolux voor inspirerende meubelen. Leolux voegt, naast optimaal zitcomfort, ook persoonlijkheid toe aan elk interieur. Of u nu opzoek bent naar eigentijdse- of juist klassieke meubelen, op en met Leolux zit u letterlijk goed. Meubels van Leolux worden afgestemd op uw wensen en zal vandaar altijd een persoonlijke invulling krijgen.

Hoewel Leolux designers uit meerdere uithoeken van de wereld komen, wordt de productie al sinds 1934 vanuit Venlo gerealiseerd. Vanaf het eerste moment dat Leolux het leven zag werkten specialisten, designers en kunstenaars al samen aan de verwerking van innovatie omtrent vorm, materiaal en comfort, om zo uitstekende zitmeubelen te realiseren.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!