de Sede DS-87

de Sede DS-87

Het ontwerp van de DS-87 werd ontworpen door Antonella Scarpitta, die ook de succesvolle modellen DS-3 tot DS-7 voor de Sede ontwierp – inclusief de hoogste elegantie à la Italianità. Het model is een op zichzelf staand gestoffeerde bank  met een gevoel voor stijl en comfort. Duidelijke vormen worden gecombineerd met verborgen functies.

De veelzijdige rugleuningen maken twee verschillende zitposities mogelijk. De lage rug benadrukt het horizontale vlak en maakt van de bank een dynamisch zitobject, de verhoogde rugleuning nodigt uit om te ontspannen. DS-87 lijkt in de ruimte te zweven met zijn slanke en uitnodigende vorm en past naadloos in elke moderne omgeving.

De moderne zitdiepte en de verschillende conversie-opties geeft de DS-87  een ontspannen zitplezier. Zitten, liggen of slapen, de DS-87 is de feel-good zone van vandaag.

Bron: desede.ch

Over de Sede

Handgemaakt Zwitsers vakmanschap

Met hun unieke lederen producten raakt de Sede alle zintuigen van mensen over de hele wereld aan en toveren ze een lach op hun gezicht. Al hun meesters in het vakmanschap zijn hiervoor verantwoordelijk in de fabriek in Klingnau.

De wortels van de Sede zijn hun jarenlange en diepgewortelde kennis van leer, waardoor de stam stabiel kan groeien -de fabriek. Gedreven door constante productinnovatie en het nastreven van het beste, blijft de kroon bloeien in nieuwe vormen – onze verzameling.

Bron: desede.ch

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!