Molinari Non Solo

Molinari Non Solo

Het Italiaanse Molinari heeft met de hoekbank Non Solo een bank ontworpen waarmee u creatief kunt combineren. Dit komt door de lineaire en modulaire elementen. Molinari maakt enkel gebruik van producten van hoge kwaliteit, waardoor het eindresultaat te allen tijde bevalt.

De armleuningen van de Non Solo lopen geleidelijk over in de rugleuning, wat het een strak model maakt. Uw hoofd wordt met dank aan comfortabele, verwisselbare rugkussens uitstekend ondersteund. De ontwerper heeft met de Non Solo met name aandacht besteed aan elegantie en persoonlijk comfort. De Molinari Non Solo bestaat uit diverse elementen van verschillende afmetingen is daardoor in te stellen op basis van uw eigen interieur. De hoekbank kan van verschillende hoogwaardige leersoorten en stoffen worden gemaakt, in verschillende texturen en kleurtinten, met een onderstel van metaal of hout.

Over Molinari

Handgemaakt Italiaans meesterschap

Traditiegetrouw produceert Molinari haar producten op ambachtelijke wijze. Aan de hand van meerdere gerenommeerde ontwerpers worden creatieve impulsen omgezet in de mooiste resultaten. Aan ieder detail wordt de optimale aandacht besteed, waardoor Molinari’s producten uiterst betrouwbaar zijn.

Het authentieke Italiaanse bedrijf, dat in de jaren ’80 begon met dank aan oprichter Giorgio Molinari, maakt gebruik van specifieke ledersoorten die ervoor zorgen dat de hoogste kwaliteit wordt gewaarborgd.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!