Pode Fold

Pode Fold

De Pode Fold dankt haar naam aan het meest bijzondere element verwerkt in de bank, de omgevouwen hoofdsteun. Het minimalistische onderstel, het eenvoudige ontwerp en de bijbehorende kussens zorgen ervoor dat dit model uiterst comfortabel is. Er zijn vier varianten van de Pode Fold, zo is er een 2,5-zitsbank, maar ook een 3-zits en 3,5-zitsbank. Is dat niet waarnaar u opzoek bent, dan is de loveseat wellicht hetgeen waarop u zit te wachten.

Naast de keuze in kleuren en stof voor de bekleding, rust de b ank op een onderstel van gepolijst aluminium. Naar wens kan de bank ook in diverse lak- en Epoxykleuren geleverd worden.

Over Pode

Echt Nederlands topdesign

Voor designliefhebbers met een eigen stijl voor kleur en vorm is er Pode. Het is ontstaan vanuit Leolux, met dezelfde kwaliteitskenmerken, maar met een lichtelijk andere visie. De jonge designs en actuele selectie van kleuren en bekleding maken Pode een fris merk. Doordat ze al 32 jaar samenwerken, zijn de initiatiefnemers als een geoliede motor op elkaar afgestemd, dat ziet u terug in dit lifestylemerk. Naast zitmeubelen, zijn er ook bijzettafels, kussens, plaids, zitzakken en karpetten in de collectie.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!