Label Gabon

Label Gabon

Met de insteek een lange zit comfortabel te houden is in 2012 de Label Gabon ontworpen. Gerard van den Berg heeft deze stoel voorzien van een nonchalante vormgeving. De stoel sluit perfect aan op vrijwel elke tafel en iedere woonstijl. De Label Gabon heeft net als de Label Mali een zachte rug. Daarnaast is de stoel te verkrijgen in leer of stof. De stoelpoten zijn standaard van roestvrijstaal. Dankzij de stalen “no-sag veren”, die verwerkt zijn in de zitting, komt de zachtheid van het leer beter uit, wat uw zit extra prettig maakt.

Over Label

No-nonsens meubelen met eigen identiteit

Label is een familiebedrijf dat in 1991 is opgericht door designer Gerard van den Berg. Na jaren samen te hebben gewerkt met zijn broer Ton, hebben ze in 2012 het stokje doorgegeven aan hun kinderen Jasper en Marieke. Label creërt no-nonsense meubelen voorzien van eigen karakter en identiteit. De designers vinden het van belang dat de meubelen lekker zitten. Sinds jaar en dag ontwerpt Label aan de hand van eerlijke materialen, met een duidelijke vormgeving. Dit doen zij vol passie, wat in binnen- en buitenland zeer gewaardeerd wordt.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!