Label Tonka

Label Tonka

Ontwerper Jasper van den Berg vond inspiratie voor zijn nieuwe stoel, de Label Tonka, in de stoel die zijn vader ooit heeft ontworpen. Voor de Label Tonka gebruikte hij namelijk het frame van de Label Mali. Hij voorzag het van een nieuwe jas waardoor het een stoel is die de consument meerdere opties biedt. Zo kunt u kiezen voor leer, stof, of een combinatie van allebei.

Essentieel voor de Label Tonka is de juiste afwegingen op het gebied van vorm, materiaal en comfort. Juist het materiaalgebruik is bij de Tonka van belang. De combinatie van stof en leer zorgt voor een meer spanning in het ontwerp. In dit ontwerp is er een contrast te vinden van hard en zacht, maar ook glad en ruw materiaal.

Over Label

No-nonsense meubelen met eigen identiteit

Label is een familiebedrijf dat in 1991 is opgericht door designer Gerard van den Berg. Na jaren samen te hebben gewerkt met zijn broer Ton, hebben ze in 2012 het stokje doorgegeven aan hun kinderen Jasper en Marieke. Label creërt no-nonsense meubelen voorzien van eigen karakter en identiteit. De designers vinden het van belang dat de meubelen lekker zitten. Sinds jaar en dag ontwerpt Label aan de hand van eerlijke materialen, met een duidelijke vormgeving. Dit doen zij vol passie, wat in binnen- en buitenland zeer gewaardeerd wordt.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!