de Sede DS-31

de Sede DS-31

De DS-31 fauteuil combineert design, vakmanschap en leerervaring zich tot een tijdloos mooi gestoffeerd model.
Het ontwerp heeft een slank ontworpen voet en met de hand gestikte riemen die kunstig aan de kussens en armleuningen zijn bevestigd.  Een zeer comfortabele fauteuil waar je niet meer uit wilt. Als u op zoek bent naar een tijdloze klassieker in combinatie met onderscheidend vermogen, vindt u dat in dit model van de Sede.

Over de Sede

Zwitsers vakmanschap

Met hun unieke lederen producten raakt de Sede alle zintuigen van mensen over de hele wereld aan en toveren ze een lach op hun gezicht. Al hun meesters in het vakmanschap zijn hiervoor verantwoordelijk in de fabriek in Klingnau.

De wortels van de Sede zijn hun jarenlange en diepgewortelde kennis van leer, waardoor de stam stabiel kan groeien -de fabriek. Gedreven door constante productinnovatie en het nastreven van het beste, blijft de kroon bloeien in nieuwe vormen – onze verzameling.

Revolution Slider Error: Slider with alias Productpagina not found.
Maybe you mean: 'productpaginacaruzzo' or 'productpaginaindra' or 'productpagina-sparkle' or 'productpagina-sparkle-one'

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!