FSM Pavo

FSM Pavo

Pavo heeft vele gezichten. Dan weer een elegante combinatiefauteuil, dan weer een comfortabele relaxfauteuil met opmerkelijke functionaliteit. De veelzijdigheid dankt Pavo aan het speciaal ontwikkelde mechaniek van FSM. Het in hoogte verstelbare, uitklapbare hoofdkussen en de buitengewoon lange voetsteun zorgen voor optimaal comfort. De zittinghoekinstelling verhoogt dit comfort nog verder en zorgt samen met het draaibare onderstel voor maximale flexibiliteit.

Over FSM

Frank Sitzmöbel (FSM) staat voor functionele meesterwerken. Persoonlijk opgericht in 1982 door Wolfgang Frank, ontwikkelde FSM zich tot marktleider op het gebied van innovatief functioneel meubilair. In bijna elk FSM-zitmeubel gaat een kleine technische sensatie schuil, die borg staat voor een onvergelijkbaar zitcomfort. Die inspiratie halen Wolfgang Frank en zijn team tot op de dag van vandaag uit onze maatschappij – uit de actuele behoeften van de mensen. Gecombineerd met een tijdloos design en het gebruik van hoogwaardige materialen creëert FSM puur zitgenot.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!