Leolux Caruzzo

Leolux Caruzzo

De Leolux Caruzzo, ontworpen in 2015 door Frans Schrofer, is een fauteuil die u dankzij de hoge rugleuning naast comfort ook privacy biedt. De draaifauteuil is met dank aan haar ambachtelijke stoffeerdetails een prachtexemplaar voor in de woonkamer, de lounge of uw kantoor. Zo is de fauteuil voorzien van een contrasterende siernaad aan haar achterkant.

Naast het aantrekkelijke design is de fauteuil ook ergonomisch, waardoor design en functionaliteit samengevoegd zijn in een enkel product. Om exact zo te zitten als u het wenst, is de fauteuil voorzien van een mechaniek, wat ervoor zorgt dat u zowel actief als passief zou kunnen genieten van het optimale comfort.

Over Leolux

Absolute marktleider in zitcomfort

Internationale designers zorgen bij Leolux voor inspirerende meubelen. Leolux voegt, naast optimaal zitcomfort, ook persoonlijkheid toe aan elk interieur. Of u nu opzoek bent naar eigentijdse- of juist klassieke meubelen, op en met Leolux zit u letterlijk goed. Meubels van Leolux worden afgestemd op uw wensen en zal vandaar altijd een persoonlijke invulling krijgen.

Hoewel Leolux designers uit meerdere uithoeken van de wereld komen, wordt de productie al sinds 1934 vanuit Venlo gerealiseerd. Vanaf het eerste moment dat Leolux het leven zag werkten specialisten, designers en kunstenaars al samen aan de verwerking van innovatie omtrent vorm, materiaal en comfort, om zo uitstekende zitmeubelen te realiseren.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!