Aventura Infinity One

Aventura Infinity One

Onze Infinity One Collectie is eenvoudig.  Creëer uw eigen karpet in uw eigen kleuren , gewenste afmeting en  vorm gebaseerd op een schitterend mat gefinisht polyester garen.  Er zijn 80 kleuren en diverse structuren beschikbaar om mee te combineren.

Eerst wordt de structuur bepaalt waarin uw vloerkleed vervaardigd dient te worden.  Deze structuren variëren van laag en compact tot hoogpolig voor de nonchalante look.

De volgende stap is de kleurbepaling waarbij u tot 8 verschillende kleuren kunt mixen om uw eigen kleurcombinatie naar uw persoonlijke voorkeur samen te stellen. Om uw definitieve keuze te kunnen maken wordt er een kleurtoefje  vervaardigd naar uw eigen uitgezochte kleuren. Deze kosteloze service maakt uw definitieve keuze makkelijker alvorens uw uiteindelijke afmeting besteld kan worden.

Over aventura

Aventura Carpets is een oude bekende in een nieuw jasje. Teruggrijpend op vele jaren ervaring op het gebied van exclusieve karpetten stelt Aventura Carpets  zich geheel vernieuwd aan u voor als toonaangevend leverancier van hoogwaardige vloerkleden.

Met hun collectie maken zij het voor een ieder eenvoudig om persoonlijke voorkeur te vertalen naar een passende en smaakvolle aanvulling  aan het interieur.

Oneindige combinatie mogelijkheden van fraaie kleuren en structuren maken de mooiste creaties mogelijk.

Revolution Slider Error: Slider with alias Productpagina not found.
Maybe you mean: 'productpaginacaruzzo' or 'productpaginaindra' or 'productpagina-sparkle' or 'productpagina-sparkle-one'

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!