Carpet Sign Caméléon

Carpet Sign Caméléon

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Carpet Sign Caméléon er eentje die dezelfde eigenschappen heeft als het dier waaraan het haar naam dankt. De Carpet Sign Caméléon veranderd namelijk geleidelijk van kleur. De manier waarop u het neerlegt heeft effect op de kleurstelling, waardoor u het zo harmonieus mogelijk neer kunt leggen in relatie met de rest van uw inboedel.

Het kleurverloop gaat zacht in elkaar over. De Carpet Sign Caméléon is gemaakt van 100% wollen kamgaren. De afmetingen van een Caméléon zijn naar wens afgesteld. Zo kunt u het karpet rond, vierkant, langwerpig, laagpolig en op maat krijgen. De kleur van het karpet is ook op basis van uw wens.

Over Carpet Sign

Hightech productie en vakmanschap

Carel Dieudonné is in 1979 begonnen met Carpet Sign, samen met Feico Dieudonné en Carel’s vrouw Lilianne is er vanaf eind jaren 90 hard gewerkt aan een netwerk, een ontwikkelstudio en een export en marketingafdeling.

Carpet Sign ontwikkelt hoogwaardige, getufte karpetten, zowel laag- als hoogpolig. Het bedrijf staat bekend om de unieke mix van hightech machines en vakmanschap. Aan de hand van CADCAM gestuurde robots worden vele verschillende soorten vormen gerealiseerd, waarin het interieur van de afnemer van Carpet Sign leidend is.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!