Carpet Sign Sauvage

Carpet Sign Sauvage

De Carpet Sign Sauvage is een absolute bestseller. Het is een zeer comfortabel en levendig karpet. Het wollen karpet is verkrijgbaar in meerdere poolhoogtes en is daardoor een goede aanvulling aan het interieur in meerdere huishoudens.

De Carpet Sign Sauvage biedt vele mogelijkheden. Naast luxe en warm langpolig karpet is er bijvoorbeeld ook strak projecttapijt verkrijgbaar.

Over Carpet Sign

Hightech productie en vakmanschap

Carel Dieudonné is in 1979 begonnen met Carpet Sign, samen met Feico Dieudonné en Carel’s vrouw Lilianne is er vanaf eind jaren 90 hard gewerkt aan een netwerk, een ontwikkelstudio en een export en marketingafdeling.

Carpet Sign ontwikkelt hoogwaardige, getufte karpetten, zowel laag- als hoogpolig. Het bedrijf staat bekend om de unieke mix van hightech machines en vakmanschap. Aan de hand van CADCAM gestuurde robots worden vele verschillende soorten vormen gerealiseerd, waarin het interieur van de afnemer van Carpet Sign leidend is.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!