Perletta Doppio

Perletta Doppio

Dit vloerkleed is uniek vanwege de wollen ketting en franjes. Het is hand geweven met 100% Nieuw-Zeelandse wol (met een jute kern) in het noorden van Marokko. Doppio is leverbaar in 36 kleuren en in iedere gewenste afmeting (tot een maximale breedte van 400 cm.).

Over Perletta

Perletta heeft een  fascinatie  voor vloerkleden vanwege de uitstraling en de diverse materialen en het traditionele handwerk. Het is een prachtig product. Het zorgt niet alleen voor samenhang in uw interieur, maar is direct ook een mooie eyecatcher in uw huis!

Perletta importeert al bijna 30 jaar importeren wij vloerkleden naar de Lage Landen. Dit vanuit alle hoeken van de wereld, uit prachtige landen als India, Nepal, Turkije en Kroatië. Met deze opgedane kennis en ervaring besloten ze 15 jaar geleden om zelf vloerkleden te laten produceren in Rabat (Marokko). Hier worden de vloerkleden, stuk voor stuk, met de hand geweven op originele en authentieke weefgetouwen. Het gebruik van natuurlijke materialen is voor hun vanzelfsprekend, omdat dit bijdraagt aan de look van hun vloerkleden.

Er is in deze wereld steeds meer vraag naar producten die totaal naar eigen wens geproduceerd kunnen worden. Hier zijn wij bij Perletta Carpets in gespecialiseerd. In onze verschillende collecties treft u een grote verscheidenheid aan materialen en kleuren. De vloerkleden kunnen op structuur, kleur en afmetingen worden aangepast, zodat het perfect op uw eigen interieur aansluit. De mogelijkheden zijn bijna oneindig.

Revolution Slider Error: Slider with alias Productpagina not found.
Maybe you mean: 'productpaginacaruzzo' or 'productpaginaindra' or 'productpagina-sparkle' or 'productpagina-sparkle-one'

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!