Castelijn Disk

Castelijn Disk

Het ontwerp van designer Dick Spierenburg is inmiddels al 23 jaar op de markt verkrijgbaar. De Castelijn Disk, strak van vorm en voorzien van aluminium disk grepen, is daarmee een echte klassieker.

Naast de kasten bestaat de collectie ook uit lowboards en dressoirs. Naast dat de kasten op Disk- of Line-pootjes geleverd kunnen worden, is er ook de mogelijkheid ze aan de wand te hangen. Kleur van deze houten kasten kan naar wens worden ingevuld.

Over Castelijn

Holland in vorm

Castelijn is een ontwerper die al bijna zestig jaar lang tijdloze kasten, projecttafels, bureaus, eetkamertafels en maatwerk meubilair produceert. Het gehele ontwerpproces, inclusief de productie, vindt al vanaf de start in 1958 in Nederland plaats.

In 1994 namen de vier kinderen van oprichter Gerard Castelijn de zaak over. Het uit Roelofarendsveen afkomstige bedrijf produceert milieubewust en duurzaam, waarmee het zijn kernwaarden: “Holland in vorm” probeert waar te maken.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!