Castelijn Line

Castelijn Line

Geanodiseerd aluminium greeplijsten, verzonken in het front, vormen het kenmerk van de Castelijn Line Kasten. Het evenwichtige design van de kasten komt voort uit de strakke vormgeving.

Net als de Castelijn Disk worden de Line kasten aangevuld door lowboards en dressoirs binnen dezelfde collectie. Hoewel de Line standaard van zijn eigen pootjes wordt voorzien, is het ook mogelijk om het te leveren op Disk-pootjes, of aan de wand. In welke kleur u deze kast wenst te hebben, kunt u zelf in overleg met ons bepalen.

Over Castelijn

Holland in vorm

Castelijn is een ontwerper die al bijna zestig jaar lang tijdloze kasten, projecttafels, bureaus, eetkamertafels en maatwerk meubilair produceert. Het gehele ontwerpproces, inclusief de productie, vindt al vanaf de start in 1958 in Nederland plaats.

In 1994 namen de vier kinderen van oprichter Gerard Castelijn de zaak over. Het uit Roelofarendsveen afkomstige bedrijf produceert milieubewust en duurzaam, waarmee het zijn kernwaarden: “Holland in vorm” probeert waar te maken.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!