Castelijn RP

Castelijn RP

Deze eigenwijze kasten vallen op door hun hoge poten en leunen gewoon los tegen de wand. Ingeboorde rubbers onderin de poten zorgen ervoor dat ze niet weg kunnen schuiven en een viltstrip achterop de kast beschermd zowel de kast als de muur waar hij tegenaan leunt. Door de schuin geplaatste poten staan de leunkasten verrassend stabiel, waardoor vastzetten aan de wand absoluut niet nodig is. De kastrompen zijn in vele kleuren effectlak leverbaar en de massief eiken poten in diverse kleuren transparante olie.

Over Castelijn

holland in vorm

Castelijn is een ontwerper die al bijna zestig jaar lang tijdloze kasten, projecttafels, bureaus, eetkamertafels en maatwerk meubilair produceert. Het gehele ontwerpproces, inclusief de productie, vindt al vanaf de start in 1958 in Nederland plaats.

In 1994 namen de vier kinderen van oprichter Gerard Castelijn de zaak over. Het uit Roelofarendsveen afkomstige bedrijf produceert milieubewust en duurzaam, waarmee het zijn kernwaarden: “Holland in vorm” probeert waar te maken.

Revolution Slider Error: Slider with alias Productpagina not found.
Maybe you mean: 'productpaginacaruzzo' or 'productpaginaindra' or 'productpagina-sparkle' or 'productpagina-sparkle-one'

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!