Castelijn Solo

Castelijn Solo

De aan de wand hangende kastenserie Solo – heeft maar liefst 28 verschillende lowboards en dressoirs, variërend van 100 tot 250cm lengte en vier hoogtes torenkasten. Er kan dus eindeloos gecombineerd worden en door meebestellen van ventilatie- en bekabelingsgaten creëert u ook nog eens u uw ideale apparatuurkast. Kenmerkend bij Solo is de asymmetrische strook in het front: bij de lowboards steeds de lade, bij de deuren een sierstrook. Deze stroken kunt u in een afwijkende kleur, structuur of hout kiezen, waardoor u het frontaanzicht naar eigen wens kunt samenstellen. Bovendien zijn de stroken verwisselbaar. Het eenvoudig vervangen van de strook geeft de kasten na verloop van tijd een heel nieuw uiterlijk. Solo kasten gaan dus moeiteloos met hun tijd mee.

Over Castelijn

Castelijn is een ontwerper die al bijna zestig jaar lang tijdloze kasten, projecttafels, bureaus, eetkamertafels en maatwerk meubilair produceert. Het gehele ontwerpproces, inclusief de productie, vindt al vanaf de start in 1958 in Nederland plaats.

In 1994 namen de vier kinderen van oprichter Gerard Castelijn de zaak over. Het uit Roelofarendsveen afkomstige bedrijf produceert milieubewust en duurzaam, waarmee het zijn kernwaarden: “Holland in vorm” probeert waar te maken.

Revolution Slider Error: Slider with alias Productpagina not found.
Maybe you mean: 'productpaginacaruzzo' or 'productpaginaindra' or 'productpagina-sparkle' or 'productpagina-sparkle-one'

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!