Metaform DP

Metaform DP

Een strak design met speelse elementen, dat is exact hoe de Metaform DP omschreven kan worden. Het dunne cirkelvormige tafelblad dat wordt vergezeld door een driepoot-onderstel, is een aangename aanvulling voor vele huiskamers. Deze salontafel is verkrijgbaar op twee verschillende hoogtes en zelfs in zeven diameters, hierdoor kunnen ze ook speels over elkaar heen geschoven worden, indien u er twee aanschaft. Diverse keramiekkleuren en de mogelijke toevoeging van contrasterend kera-lak kunnen deze tafel passend maken voor ieder interieur. De Metaform DP is naar keuze voorzien van gelakte- stalenpoten of roestvrijstalen poten.

Over Metaform

Duurzame meubels op maat gemaakt

Metaform, dat voornamelijk bekend staat om haar tafels, produceert al sinds 1964 eigentijdse bijzettafels, salontafels en ook eetkamertafels. Metaform staat te boek als flexibel, het maakt dan ook vrijwel alle meubelstukken die ze ontwikkelen op maat.

Metaform produceert zijn producten aan de hand van diverse soorten glas, keramiek, HPL, massief hout, natuursteen en quartzsteen. Veel van deze hiervoor genoemde materialen zijn naast bijzonder, ook duurzaam. De metalen frames van Metaform in combinatie met de aanvullende materialen zijn kenmerkend voor de ontwerpen die het bedrijf levert.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!