Pode Skitch

Pode Skitch

Skitch is rijk is aan bijzondere details. Zo zijn de tafeltjes voorzien van een stijlvol en ambachtelijk geproduceerd onderstel. Het blad valt door een simpele frees uiterst gracieus over de pootjes heen.

Je hebt de keuze uit drie formaten met elk een eigen hoogte, waardoor je ze heel fraai kunt groeperen. Bovendien kan het blad in drie verschillende kleuren worden afgewerkt die, niet geheel toevallig, perfect met elkaar te combineren zijn.

Over Pode

Echt Nederlands topdesign.

Voor designliefhebbers met een eigen stijl voor kleur en vorm is er Pode. Het is ontstaan vanuit Leolux, met dezelfde kwaliteitskenmerken, maar met een lichtelijk andere visie. De jonge designs en actuele selectie van kleuren en bekleding maken Pode een fris merk. Doordat ze al 32 jaar samenwerken, zijn de initiatiefnemers als een geoliede motor op elkaar afgestemd, dat ziet u terug in dit lifestylemerk. Naast zitmeubelen, zijn er ook bijzettafels, kussens, plaids, zitzakken en karpetten in de collectie.

Revolution Slider Error: Slider with alias Productpagina not found.
Maybe you mean: 'productpaginacaruzzo' or 'productpaginaindra' or 'productpagina-sparkle' or 'productpagina-sparkle-one'

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!