Beek Fost

Beek Fost

Roderick Vos van Beek Collection heeft de Fost salontafel zo ontworpen dat het tot leven lijkt te komen wanneer u de aflegbladen voorziet van boeken en tijdschriften. De combinatie van hout en het dikke glas zorgt voor een sfeervolle salon.
Verschillende beitskleuren en de verschillende afmetingen zullen ervoor zorgen dat de tafel perfect in ieder huishouden. Het eikenhout is leverbaar in zowel whitewash, zwartbruin en donker grijsbruin.

Over Beek Collection

Voor creatieve tafels van glas

Beek Collection weet erg goed om te gaan met het maken van meubelen aan de hand aan glas. In vele verschillende combinaties, zoals bijvoorbeeld van aluminium en RVS, bieden zij een interessante toevoeging aan de meubelwereld. Beek Collection werkt samen met meerdere bekende ontwerpers, om op deze wijze voor verrassende resultaten te zorgen. Herkenbaar aan de producten van Beek Collection zijn de duurzame designs aan de hand van glas.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!