Beek Maupertuus

Beek Maupertuus

De Beek Maupertuus wordt omschreven als de klassieker van de collectie van Beek Collection. De poten van de salontafel zijn gepolijst en bestaan uit aluminium. UV-lijm zorgt ervoor dat de poten bevestigd zijn aan het tafelblad. Het 19 millimeter dikke glas maakt de tafel helemaal af.
De hoogte van de pootjes zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Ook het materiaal waaruit het bestaat is naar keuze te leveren: gepolijst of mat geschuurd.
Een bijpassende bijzettafel, die zowel rond als vierkant verkrijgbaar is, maakt de Beek Maupertuus een hele mooie aanvulling op uw interieur.

Over Beek Collection

Voor creatieve tafels van glas

Beek Collection weet erg goed om te gaan met het maken van meubelen aan de hand aan glas. In vele verschillende combinaties, zoals bijvoorbeeld van aluminium en RVS, bieden zij een interessante toevoeging aan de meubelwereld. Beek Collection werkt samen met meerdere bekende ontwerpers, om op deze wijze voor verrassende resultaten te zorgen. Herkenbaar aan de producten van Beek Collection zijn de duurzame designs aan de hand van glas.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!