Castelijn Circlips

Castelijn TSP

De vorm van de Circlipstafels bestaat uit een combinatie van cirkels en ellipsen. Daardoor zijn drie prettige tafelvormen ontstaan, die vanuit iedere hoek weer anders ogen. Alle drie op eigenwijs schuin geplaatste poten, waarbij de mix van dunne RVS poten of dikke houten of gelakte poten zelf samen te stellen is. De middelste maat tafel (T-CC2) is echter ook op kolom leverbaar, die de vloeiende vorm van het blad prachtig volgt en bovendien taps toeloopt.

Over Castelijn

Holland in vorm

Castelijn is een ontwerper die al bijna zestig jaar lang tijdloze kasten, projecttafels, bureaus, eetkamertafels en maatwerk meubilair produceert. Het gehele ontwerpproces, inclusief de productie, vindt al vanaf de start in 1958 in Nederland plaats.

In 1994 namen de vier kinderen van oprichter Gerard Castelijn de zaak over. Het uit Roelofarendsveen afkomstige bedrijf produceert milieubewust en duurzaam, waarmee het zijn kernwaarden: “Holland in vorm” probeert waar te maken.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!