Seuren Spike

Seuren Spike

De Seuren Spike is een van de bekendste modellen van Seuren. De eettafel is na vele jaren nog altijd ongekend populair. Het ranke tafelblad, in combinatie met het metalen onderstel, zorgen voor een strakke industriële look.

De Spike, ook als salontafel verkrijgbaar, kan voorzien worden van meerdere bladvormen. U kunt bijvoorbeeld denken aan ronde of rechte rechthoeken, die al dan niet verjongd zijn, maar ook aan een verjongde ellips vorm. Het stalen onderstel kan vergezeld worden door een tafelblad van eikenhout, notenhout, wengé of zembrano.

Over Seuren

People meet people

Alles kan en alles is mogelijk, dat is de achterliggende gedachte die Michel Seuren in 1996 dreef tot de officiële start van zijn bedrijf Seuren. Tafels van Seuren combineren een natuurlijk, met een industrieel uiterlijk, hard met zacht en robuust met verfijnd. Het voorgaande maakt Seuren uniek.

Meerdere doelgroepen zullen geïnteresseerd zijn in tafels van Seuren, doordat het bedrijf door de jaren heen meebewoog met de markt. Een breed en afwisselend scala aan tafels is op deze manier ontworpen voor mensen met verschillende levensstijlen. Een ding is zeker, aan tafel komen mensen samen, het motto van Seuren is dan ook: People meet people.

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw thuis

Bent u geïnteresseerd geraakt in dit product of een van onze andere producten, laat het ons weten. Onze Thuisstylist zal dan contact met u opnemen om een duidelijk beeld te verschaffen van uw visie en wensen. Wij helpen u graag waar en wanneer het u uitkomt!